RPSC Junior Legal Officer Exam 2019 Paper - IV (Answer Key)

RPSC Junior Legal Officer Exam 2019 Paper – IV (Answer Key)

101. He doesn’t ______ go against the court verdict.
(1) can
(2) shall
(3) will
(4) dare

Show Answer/Hide

Answer – (4)

102. Do not consider life to be a, one has to work hard to earn one’s rest.
(1) hard nut to crack
(2) bolt from the blue
(3) bed of roses
(4) gift of the gab

Show Answer/Hide

Answer – (3)

103. She can never keep a secret, she ______ tell everyone soon.
(1) would be
(2) will
(3) needs
(4) used to

Show Answer/Hide

Answer – (2)

104. When he was a child, he weep for hours to get what he wanted.
(1) would
(2) used
(3) must
(4) shall .

Show Answer/Hide

Answer – (1)

105. You ______ take rest for a few days after this illness.
(1) would
(2) should
(3) need
(4) ought

Show Answer/Hide

Answer – (2)

106. There is very low visibility at the airport _____ the plane has been diverted.
(1) otherwise
(2) when
(3) while
(4) therefore

Show Answer/Hide

Answer – (4)

107. The days are getting shorter _______ December is just round the corner.
(1) so that
(2) as
(3) although
(4) nevertheless

Show Answer/Hide

Answer – (2)

108. She has three brothers all of ______ are unmarried.
(1) which
(2) that
(3) whom
(4) who

Show Answer/Hide

Answer – (3)

109. Nations ______ solve their disputes through peaceful means.
(1) need
(2) should
(3) ought
(4) used

Show Answer/Hide

Answer – (2)

110. She washed the dishes ______ then dried them.
(1) but
(2) so
(3) since
(4) and

Show Answer/Hide

Answer – (4)

111. ______ hard he may try, he cannot please all.
(1) Whatever
(2) Moreover
(3) Although
(4) However

Show Answer/Hide

Answer – (4)

112. ______ he was getting late he stopped to offer her a lift.
(1) However
(2) Though
(3) Besides
(4) Moreover

Show Answer/Hide

Answer – (2)

113. They wanted to know ______ it happened.
(1) how
(2) what
(3) whom
(4) which

Show Answer/Hide

Answer – (1)

114. If I had wings, I _______ fly.
(1) will
(2) would
(3) would have
(4) would been

Show Answer/Hide

Answer – (2)

115. ______ the severe weather conditions everyone goes to work.
(1) Although
(2) Unless
(3) Despite
(4) Because

Show Answer/Hide

Answer – (3)

116. Some people waste food ______ others haven’t enough to eat.
(1) since
(2) hence
(3) because
(4) while

Show Answer/Hide

Answer – (4)

117. We were given a lot of information was useless.
(1) who
(2) which
(3) what
(4) whose

Show Answer/Hide

Answer – (2)

118. We can’t understand why ______ he so stubborn.
(1) being
(2) have been
(3) is being
(4) has being

Show Answer/Hide

Answer – (3)

119. We were very tired, so we ______ the party early.
(1) leaved
(2) left
(3) did left
(4) had leaved

Show Answer/Hide

Answer – (2)

120. Have you ever ______ a horse ?
(1) rode
(2) ride
(3) ridid
(4) ridden

Show Answer/Hide

Answer – (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

State

Bihar
Madhya Pradesh
Rajasthan
Uttarakhand
Uttar Pradesh

E-Book

Subjects

Category
error: Content is protected !!